Novosti

SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE 2020

02.02.2020.

6 DRŽAVNIH MEDALJA PUTUJE U SAMOBOR!!!!!

Seniorke druge ekipno na seniorskom prvenstvu Hrvatske!!!!!

Matea Svečnjak i Josip Šančić seniorski viceprvaci Hrvatske!!!!!

Tata i kćer zajedno na postolju na seniorskom prvenstvu Hrvatske!!!!!!

Danas se u SC Gripe održalo seniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem je nastupilo 140 natjecatelja iz 30 klubova. Naš klub imao je 7 predstavnika koji su ostvarili slijedeće rezultate:

Matea Svečnjak-48 danas je Matea odradila 3 borbe. U prvoj borbi u klupskom ogledu bila je bolja od Tee i pobjedila iponom. Zatim je u drugoj borbi izgubila polugom na ipon. U zadnjoj borbi pobjeđuje zahvatom držanja i završava natjecanje na odličnom 2.mjestu!!! BRAVO!!!

Tea Kušanić -48 kg nakon dugo godina izbivanja Tea je danas ostvarila poraz u prvom kolu protiv Matee. Zatim je upisala pobjedu gušenjem u drugoj borbi. Nažalost u posljednjem kolu gubi borbu na ipon i na kraju se mora zadovoljiti odličnim 3.mjestom!!! BRAVO!!!

Tia Biondić -57kg upisala je pobjedu u prvom kolu iponom. U četvrtfinalu gubi borbu od Sikic i odlazi u repasaž. Nažalost nije uspjela pobjediti, gubi borbu na kazne i završava natjecanje na 7.mjestu.

Petra Pandža -57kg je u prvom kolu bila slobodna. Zatim u četvrtfinalu gubi od kasnije finalistice Bubic. U repasažu prvo baca krasan kouchi makikomi na ipon i osigurava borbu za broncu. Tamo maestralno baca prekrasan sumi gaeshi za ipon i osvaja odlično 3.mjesto.BRAVO!!!

Dora Bortas -57 kg Dora se dosta mučila danas i imala je dosta problema zbog ozljede stopala. U prvom kolu bila je slobodna. U četvrtfinalu pobjeđuje na ipon i ulazi u polufinale. Tamo nažalost gubi od iste protivnice koja je pobjedila Petru i odlazi u borbu za broncu. Pametno taktički a na kraju gušenjem pobjeđuje na ipon i završava natjecanje na odličnom 3.mjestu!!!BRAVO!!!

Sara Šančić -63 kg je u prvom kolu upisala poraz protiv favorita kategorije Oberan na ipon. Ali onda sjajno u finalu repasaža pobjeđuje na ipon i odlazi u borbu za broncu. Tamo prvo pada na wazari, ali zatim odlično baca na 2 wazarija i osvaja odlično 3.mjesto!!! BRAVO!!!

Josip Šančić -90 kg danas je u prvom kolu upisao pobjedu iponom. Zatim u četvrtfinalu gušenjem pobjeđuje svog protivnika i ulazi u polufinale. Tamo u jednoj teškoj borbi uspijeva natjerati svog protivnika na 3 kazne ,pobjeđuje na ipon i ulazi u finale. U finalu protiv Straže ipak nije išlo,gubi borbu na ipon i osvaja sjajno 2.mjesto!!!BRAVO!!!

Neznam kako da vam opišem kako su danas sjajni bili moji natjecatelji. Nemam koga izdvojiti, svi su dali svoj maksimum i zasluženo osvojili medalje. Seniorke druge u ukupnom poretku i definitivno su to zaslužile!!!! Tia je na kraju zavrsila na 7.mjestu ali borila se sjajno. Hvala mojim natjecateljima, hvala Valciju koji nas je sjajno vodio. Hvala svima koji su nam omogućili da se dobro pripremimo za natjecanje.

Treneri:

Valerije Makarun
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*