Novosti

14.Međunarodni memorijal Josipa Potneka

29.10.2019.

Ovog vikenda naši natjecatelji borili su se u Osijeku, Na međunarodnom judo turniru na kojem se okupilo više od 350 natjecatelja iz 6 zemalja. Mi smo imali natjecatelje u uzrastima U12&U14 a ostvarili su sljedeće rezultate:

U12
Šojat Ivano -27 kg u kategoriji sa 3 natjecatelja i sistemom svak sa svakim upisao je poraz u prvoj borbi na ipon. Zatim je u drugoj borbi sjajno bacio morote na wazari i zahvatom držanja pobjeđuje i osvaja odlično 2.mjesto.Bravo!!!

Kajganic Filip -34 kg(11) je u prvoj borbi pobjedio bacivši svog protivnika na 2 wazarija. U drugom kolu nažalost gubi borbu na ipon i odlazi u borbu za broncu. Tamo nažalost pada na kontru i ostaje u zahvatu,gubi borbu i osvaja 5.mjesto.

Nikola Paladinić -34 kg(11) je u prvom kolu bio slobodan. U drugom kolu gubi na ipon i odlazi u borbu za broncu. Tamo gubi na ipon i kao i Filip završava natjecanje na 5.mjestu.

Lencur Noa -38 kg(10) je upisao poraz u prvom kolu na ipon. Zatim u repasažu dosta loše odrađuje borbu,gubi na 2 wazarija i završava natjecanje.

Mandić Ivan +55 kg u kategoriji sa 3 natjecatelja i sistemom svak sa svakim upisao dva poraza,iako je u drugoj borbi bio puno bolji nego u prvoj i blizu pobjede. Na kraju osvaja 3.mjesto.Bravo!!!

U14
Paladinić Andrej -42 kg(4)u sistemu svak sa svakim pobjeđuje iponom u prvoj borbi.U drugoj borbi je pao na ipon. U trećoj borbi jos jednom gubi na ipon i na kraju osvaja 3.mjesto.Bravo!!!

Vidak Petra -57 kg(5)u kategoriji sa 5 natjecatelja i sistemom svak sa svakim upisuje pobjedu iponom. Zatim u drugoj borbi katastrofalno odrađuje borbu i gubi na ipon. Istim rezultatom gubi i treću borbu.U posljednjoj borbi s najboljom protivnicom se bori odlično ali nedovoljno za pobjedu, gubi i na kraju osvaja 3.mjesto.

Lencur Vita +63 kg(5)u kategoriji sa 5 natjecatelja i sistemom svak sa svakim upisuje poraz u prvoj borbi na 2 wazarija.U drugoj borbi gubi zahvatom držanja. U trećoj borbi ponovo gubi zahvatom držanja. U posljednjoj borbi nazalost ponovo upisuje poraz i završava natjecanje.

Pohvalio bi svoje natjecatelje na prikazanim borbama.Oni koji danas nisu osvojili medalje glavu gore i vjerujem da će biti bolje već na idućem natjecanju.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*