Novosti

KOROŠKA OPEN 2019

20.10.2019.

Ovog vikenda u Slovenj Gradecu održao se tradicionalno jaki međunarodni turnir koji u uzrastima U16 i U18 okuplja više od 500 natjecatelja iz cijele Europe. Drugog dana natjecanja na strunjacu su izašle u uzrastu U16 Matea Svečnjak i Sara Šančić i ostvarile slijedeće rezultate:

Matea Svečnjak -52 Kg(18) je nažalost upisala poraz protiv predstavnice Austrije na 2 wazarija. U repasažu protiv nizozemke je odradila jednu jako dobru borbu, ali vidjelo se da su cure u ovoj kategoriji ipak prejake za Mateu koja se inače bori do 48 kg. Izgubila je borbu na 2 wazarija i završava natjecanje.

Sara Šančić -63 kg(16) je u prvoj borbi uspjela stići do pobjede iponom lijepim ouchi garijem iako je gubila na wazari. U drugom kolu gubi zahvatom držanja na ipon i odlazi u repasaž. U repasažu nije bila ni blizu onoga što može, loš napad i protivnica je kontrira na ipon i završava natjecanje.

Na kraju pohvala curama,pogotovo Matei koja se borila u visoj kategoriji i pokazala da se moze nositi i sa težim protivnicama. Sara nije imala svoj dan, glavu gore i biti će bolje drugi put.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*