Novosti

JUDO PRLEKIJA OPEN 2019

30.09.2019.

Dok su naši mali judaši bili na natjecanju u Vinkovcima, ekipa ml.kadeta borila se u Sloveniji,u Ljutomeru. Bolest i ozljede spriječile su da nismo nastupil u punom sastavu pa su naš klub predstavljali Sara,Tin i Leon u uzrastu U16. Na natjecanju je nastupilo 300 natjecatelja iz Slovenije, Austrije i Hrvatske.

Sara Šančić -63 kg je u prvom kolu upisala pobjedu zahvatom držanja na ipon. U polufinalu baca ura nage na ipon i ulazi u finale. U finalu u GS baca na wazari i osvaja odlično 1.mjesto. Bravo!!!

Leon Gorički -66 kg otvara natjecanje pobjedom iponom protiv predstavnika Austrije. U polufinalu odlično počinje borbu, ali ga je greška u gardu koštala finala, gubi borbu na ipon i odlazi u borbu za broncu. Tamo je lijepim iponom pobjedio borbu i osvojio odlično 3.mjesto.Bravo!!!

Tin Oršić -73kg je nažalost u prvoj borbi izgubio zahvatom držanja na ipon. Kroz repasaž dolazi do borbe za broncu. U borbi za medalju odlično otvara borbu ali ga je greška u parteru koštala bronce, gubi borbu zahvatom držanja i završava natjecanje na 5.mjestu.

Pohvala mojim natjecateljima, iako je bilo punoooo grešaka, posebno u borbi za gard, odradili su jedan odličan turnir. Ostaje žal jer je Tin ostao na korak do medalje za koju sam bio siguran da će je osvojiti. Imamo jos vremena da te greške ispravimo i siguran sam da ce idućim turnirima biti sjajni.

Trener:
Josip Šančić

 
Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*