Novosti

Junior European Judo Cup Cluj Napoca 2019

24.08.2019.

Ovog vikenda u Rumunjskoj se održava posljednji juniorski turnir koji je okupio 234 natjecatelja iz 27 zemalja. Nove bodove na svjetskoj ranking listi u nedelju će pokušati ostvariti i naša Dora Bortas u kategoriji do 57 kg ,gdje je postavljena kao 4 nositeljica.

Dora je u prvom kolu protiv Baidan(ROU) sigurno ušla u borbu i lijepim iponom prošla u četvrtfinale. Protiv još jedne rumunjke Ivanescu(ROU) Dora nije uspjela stići prednost od wazarija,gubi borbu i odlazi u repasaž. Tamo protiv Soloveve(RUS) u prvoj minuti iponom pobjeđuje i odlazi u finale repasaža. Protiv Gidron ( ISR) fantastično otvara borbu i baca na wazari, a zatim krasnu uchi matu za ipon, pobjeđuje i odlazi u borbu za broncu. Tamo protiv Samardžić(BIH) odlično otvara borbu i tjera protivnicu na kaznu, ali kasnije neoprezno prima gard i nažalost pada na ipon i završava natjecanje na 5.mjestu!!

Na kraju dana vjerujem da je Dora mogla i stepenicu više. Od sutra smo na pripremama na kojima ćemo pokušati ispraviti sve greške od danas.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*