Novosti

EUROPEAN UNIVERSITIES CHAMPIONSHIP ZAGREB 2019

03.08.2019.

Ovih dana u Zagrebu se održava studentsko prvenstvo Europe u 4 borilačka sporta i to u judu,karateu, kickboxingu i taekwondou.U judu se natjecanje odvija od četvrtka do subote.

Danas su na tatami izašle u kategoriji do 57 kg naše natjecateljice Petra Pandža i Dora Bortas.
U prvom kolu Petra se borila protiv Pannetier(FRA) u kojoj je francuskinja bolje otvorila borbu I povela na wazari. Petra kasnije nije uspjela stići prednost protivnice i gubi borbu. Njena protivnica došla je do polufinala pa je Petra ušla u repasaž . Protiv Pielmelier(GER) na samom početku borbe njemica je uhvatila bolji gard i bacila Petru na ipon i Petra završava natjecanje.

Dora je u prvom kolu imala za protivnicu Medjouri(FRA)i odradila je jako dobru borbu,bacila protivnicu na ura nage i gusenjem u nastavku pobijedila na ipon. U drugom kolu protiv Ruiz Muro(ESP) nije na najbolji način ušla u borbu i njena protivnica to koristi i pobjeđuje na 2 wazarija. Kako je spanjolka usla u polufinale Dora je ušla u repasaž. Tamo protiv Bonnet(FRA) prvo pada na wazari a zatim ostaje u zahvatu držanja, gubi borbu i na kraju završava natjecanje na 9.mjestu.

Definitivno ovo nije bio dan za naše cure i mislim i vjerujem da su morale bolje odraditi ovo natjecanje. Vjerujem da će vec na sljedećem natjecanju biti puno bolje.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*