Novosti

Veteran European Championships 2019

03.08.2019.

Ovog vikenda u Las Palmasu na Gran Canariji u Španjolskoj održava se veteransko prvenstvo Europe.
U četvrtak su na tatami izasli natjecatelji od grupa M5-M10 gdje su nastupili Krnjeta i Antolin koji su putovali zajedno s Jožom. Krnjeta je osvojio srebro na kraju, a Antolin je upisao poraz od ruskog predstavnika.

Danas su na tatami izašli natjecatelji u grupama M3 i M4. 
U grupi M3 do 90 kg nastupio je i Josip Šančić koji je u prvom kolu protiv SAMPER AGUILERA, Mario(ESP) pobjedio na tri kazne u jednoj teskoj borbi na otvaranju natjecanja. 
U četvrtfinalu protiv AGHAMIRZAYEV, Mahir (AZE) sjajno je otvorio borbu i bacio na wazari a zatim zahvatom držanja pobjeđuje na ipon i ulazi u polufinale. 
U polufinalu protiv BERADZE, Gocha (GEO) taktički sjajno odraduje borbu i tjera protivnika na tri kazne ,pobjeđuje i ulazi u finale. 
U finalu ga je cekao aktualni svjetski prvak SALMIN,Andrei(RUS) i u trećoj međusobnoj borbi bio je uspješniji od Jože . Poveo je na wazari i do kraja borbe uspio je zadržati prednost, Joža gubi na wazari i osvaja 2.mjesto i jos jednom postaje VICEPRVAK EUROPE!!!

Treba reći da je ovo treće uzastopno finale naseg Jože na europskim prvenstvima i vjerujemo da ce se vec u 10 mjesecu na Svjetskom prvenstvu u Maroku ponovo naći u borbama za medalju. 
Hvala svima koji su cijeli dan navijali i pratili Jožu putem live streaminga.

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*