Novosti

19.MEMORIJALNI JUDO TURNIR MARIO ZEBIĆ

13.05.2019.

Ovog vikenda u Splitu se održao međunarodni turnir na kojem se okupilo više od 400 natjecatelja iz 6 zemalja. Među njima bile su i naše natjecateljice Vita, Petra, Tia i Sara koje su ostvarile slijedeće rezultate:

U14
Vidak Petra -57 kg u kategoriji sa 5 natjecateljica i u kup sistemu upisala je pobjedu u prvoj borbi na ipon. U drugoj borbi u GS pobjeđuje na wazari. U trećoj borbi nije bilo dobro, pada na 2 wazarija i gubi borbu. U četvrtoj borbi gubi na ipon i završava natjecanje na 3.mjestu. Bravo!!!

Lencur Vita +63 kg je u kategoriji od 4 natjecateljice upisala pobjedu u prvoj borbi. Zatim u drugoj i trećoj borbi nije našla riješenje za svoje protivnice ,gubi na ipon i završava natjecanje na 3.mjestu. Bravo!!!

U16
Šančić Sara -63 kg u kategoriji od 5 natjecateljica u prvoj borbi upisala je pobjedu na ipon. U drugoj borbi pobjeđuje na 2 wazarija. U trećoj borbi pobjeđuje iponom. U zadnjoj borbi gubi na ipon zahvatom držanja i završava natjecanje na 2.mjestu.Bravo!!!

U18
Biondić Tia -57 kg u kategoriji od 4 natjecateljice u prvoj borbi bacila je na wazari a zatim zahvatom držanja pobjeđuje na ipon. U drugoj borbi pada na wazari a zatim zahvatom držanja gubi na ipon. U trećoj borbi pobjeđuje iponom i na kraju zbog međusobnog omjera pobjeda i poraza između 3 natjecateljice osvaja 2.mjesto.Bravo!!!

Pohvalio bi svoje natjecateljice na prikazanim borbama. Zahvalio na prekrasnom danu i lijepom druženju.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*