Novosti

Senior European Judo Cup Dubrovnik 2019

15.04.2019.

Danas i sutra u dvorani Gospino polje održava se europski kup za seniore i seniorke.Na dosad najbrojnijem izdanju u Dubrovniku okupilo se 235 natjecatelja iz 25 zemalja,sa 3 kontinenta. Prvog dana na tatami su izašle i dvije predstavnice našeg kluba i ostvarile slijedeće rezultate:

Dora Bortas -57 kg je u prvom kolu imala borbu protiv Blavier(BEL) i u jednoj odličnoj borbi gdje je protivnica prva upisala wazari , zatim Dora bacila nju na wazari, borba je odlučena u parteru gdje Dora ostaje u zahvatu i gubi borbu. Njena protivnica gubi borbu za polufinale i Dora ostaje bez repasaža.

Petra Pandža -57 kg u prvom kolu protiv Delbaen (BEL) nije imala nimalo lak zadatak a odradila je jednu dobru borbu. Ipak u ovom trenutku njena protivnica bila je bolja i sa dva wazarija pobjeđuje Petru. Baš kao i kod Dore, Petrina protivnica gubi četvrtfinale i Petra ostaje bez repasaža.

Vjerujem da su cure dosta razočarane, ali Petri je to nakon dugo vremena i ozljede prvi turnir i mislim da samo treba trenirati i sve će doci na svoje. Dora je još juniorka i uopće ne sumnjam da ce iz turnira u turnir dizati svoju formu.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*