Novosti

PRVENSTVO HRVATSKE ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE 2019

24.03.2019.

Nakon juniora na tatami su izašli i natjecatelji u uzrastu dječaka i djevojčica. Njih 280 pokazalo je zavidnu razinu vještine a naš klub predstavljali su:

Tena Marić -32 kg je u kategoriji sistemom svak sa svakim upisala poraz u prvoj borbi na wazari. U drugoj borbi gubi na ipon i završava natjecanje na 3.mjestu. Bravo!!!

Vanja Svečnjak -44 kg upisala je poraz u prvom kolu na ipon. U repasažu baca svoju protivnicu na ipon. U finalu repasaža gubi borbu na wazari i zahvatom držanja i završava natjecanje na 7.mjestu.

Karla Kolman -52 kg je u prvoj borbi izgubila na ipon. U repasažu ponovo malo neoprezno napada, pada na ipon i završava natjecanje.

Petra Vidak -57kg je nažalost upisala poraz u prvom kolu iako mialim da je trebala pobijediti. U repasažu je bacila svoju protivnicu na ipon. U finalu repasaža baca lijepi ipon i osigursva si borbu za medalju. U borbi za broncu je odradila dosta loše, gubi zahvatom držanja i na kraju osvaja 5.mjesto.

Stela Šolčić -57 kg kao i Petra u prvom kolu upisala je poraz na ipon. Nažalost nije imala popravnu borbu i završava natjecanje.

Magdalena Palijaš -63 kg je nažalost upisala poraz u prvom kolu iako je moglo i drukcije zavrsiti. U repasažu gubi zahvatom držanja i završava natjecanje.

Vita Lencur +63 kg je u prvoj borbi izgubila na ipon. Nije imala popravne borbe i završava natjecanje.

Fran Gorički -42 kg je u prvoj borbi pao na wazari, a zatim zahvatom držanja gubi borbu. Kako njegov protivnik nije prošao do polufinala Fran nije imao popravne borbe i završava natjecanje.

Luka Oslaković -46 kg je bio slobodan u prvom kolu. U drugom gubi na ipon. U repasažu baca svog protivnika na wazari a zatim zahvatom držanja pobjeđuje na ipon. U trećoj borbi radi loše, pada na wazari i zahvatom držanja gubi borbu i završava natjecanje.

Dorian Gorički -55 kg je upisao pobjedu u prvom kolu na ipon. U drugom kolu ponovo iponom pobjeđuje svog protivnika. U četvrtfinalu prvo baca na wazari a zatim i iponom osigurava polufinale. U polufinalu vrlo uvjerljivo prvo baca na wazari a zatim zahvatom držanja ulazi u finale. U finalnoj borbi je kao i cijeli dan dominirao, pa prvo wazarijem a zatim i lijepim iponom pobjeđuje svog protivnika i postaje PRVAKOM HRVATSKE!!!!! Bravo!!!

Na kraju ovog beskrajnog dana zahvaliti ću svim svojim natjecateljima na prikazanim borbama iako sam siguran da smo mogli puno puno bolje.Hvala svima koji su cijeli dan bili uz nas i bodrili nas sa tribina.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*