Novosti

JUNIOR KOROŠKA OPEN 2019

17.03.2019.

I ove godine u Sloveniji se održava turnir za juniore na kojem se okupilo oko 120 natjecatelja iz 7 zemalja. Na ovogodišnjem izdanju bilo je nešto manje natjecatelja nego prošlih godina ali konkurencija je bila jako dobra.

Naša predstavnica Dora Bortas nastupala je ovaj put u kategoriji do 63 kg i u prvom kolu protiv MUHA(SLO) u jednoj izjednačenoj borbi Dora baca kontru na wazari i, zadržava prednost do kraja borbe i osigurava pobjedu. U drugom kolu protiv GORCEAG(MDA) ponovo težak meč u kojem Dora u zadnjoj minuti baca sode na ipon. U trećem kolu protiv BARBULAT (MDA) vidjelo se da je razlika u kilaži dosta velika pa Dora nije uspijevala pomaknuti svoju protivnicu i gubi borbu na ipon . U posljednjoj borbi protiv PICHLER-SCHLOFFER (AUT) taktički nije radila loše protiv svoje protivnice , ali u GS gubi borbu na wazari . Kako su se tri natjecateljice međusobno pobijedile, u tom raspletu Dora na kraju osvaja 3.mjesto.

Bila je ovo dobra priprema pred nadolazeće PH za juniore. Pohvala Dori za borbe iako je bilo nekih grešaka koje treba ispraviti.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*