Novosti

PRVENSTVO HRVATSKE ZA KADETE I KADETKINJE 2019

04.02.2019.

Dvije medalje dolaze u Samobor!!!

Danas se u Splitu održalo PH za uzraste U18. Na natjecanju je nastupilo 189 natjecatelja iz 32 kluba. Za naš klub nastupili su i ostvarili slijedeće rezultate:

MATEA SVEČNJAK -48 kg (5) u prvoj borbi je izgubila na 2 wazarija ali je odradila dobru borbu. U drugoj borbi odradila je puno lošije i izgubila na ipon. U trećoj borbi konačno je odradila jesnu dobru borbu i pobjeđuje na ipon. U zadnjoj borbi Matea upisuje pobjedu iponom i osvaja sjajno 3.mjesto. Bravo!!!

TIA BIONDIĆ -57 kg (16) u prvoj borbi za pobjedu baca na lijepi ipon. U drugom kolu pobjeđuje na wazari i ulazi u polufinale. U polufinalu nije niti blizu borbe kakvu sam želio vidjeti, gubi na ipon i odlazi u borbu za broncu. Tamo protiv Sare u klupskom duelu Tia gubi zahvatom držanja i na kraju osvaja 5.mjesto.

SARA ŠANČIĆ -57 kg (16) je u prvom kolu bacila na wazari a zatim zahvatom držanja osigurava pobjedu. U drugom kolu gubi na ipon i odlazi u repasaž. Tamo pobjeđuje na ipon, a zatim u finalu repasaža pobjeđuje svoju protivnicu na ipon gušenjem i odlazi u borbu za broncu. Protiv Tie Sara je pobjedila zahvatom držanja i osvojila odlično 3.mjesto. Bravo!!!

KAJA ŠPOLJARIĆ -63 kg (13) je u prvom kolu upisala poraz na wazari , a vrlo je malo falilo da ta borba ode u GS. Nažalost, nije imala popravne borbe i završava natjecanje.

IVAN IŠTUK -60 kg (25) je u prvom kolu prvo bacio na wazari a zatim neobjašnjivo pao na dva wazarija i gubi borbu. Nažalost, njegov protivnik nije prošao dalje i Ivan ostaje bez prilike za popravak.

FRAN GULIŠ -60 kg (25) je nažalost upisao poraz u prvom kolu u posljednjoj minuti borbe, iako mi se činilo da borba odlazi na njegovu stranu. Kao i Ivan nije imao priliku za popravne borbe.

LEON GORIČKI -66 kg (18) u prvom kolu pobjeđuje na ipon. U drugom kolu gubi borbu na ipon. U repasažu prvo pobjeđuje svog protivnika lijepim iponom. U finalu repasaža nakon dobre borbe ipak nije mogao do pobjede, gubi i na kraju završava na 7.mjestu.

TIN ORŠIĆ -73 kg (22) u prvom kolu malo neoprezno ulazi u borbu i pada na ipon. U repasažu se dobro borio ali nije uspio pobjesiti, gubi na ipon i završava natjecanje.

Iako sam mislio malo oprati svoju ekipu ( neki su zaslužili da ih malo stisnem:-)) na kraju kad pogledam da smo uzeli dvije medalje,jedno 5.mjesto i jedno 7.mjesto moram biti zadovoljan,mada mislim da smo mogli i više.Veći dio ekipe jos uvijek je uzrast ml.kadeta pa tek narednih godina od njih očekujem prave rezultate. Zato, pohvala cijeloj ekipi na sjajna dva dana i vidimo se uskoro na nekom novom turniru.

Trener:
Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*