Novosti

INTERNATIONAL JUDO TOURNAMENT "BORSA OPEN" MOSTAR 2017

09.10.2017.

 

 

 

 

 

Dok su najmlađi danas bili u Vinkovcima, dio ekipe natjecao se u Mostaru na tradicionalno jakom međunarodnom turniru na kojem se okupilo više od 1000 natjecatelja iz 120 klubova, iz 30 zemalja. Boje našeg kluba branili su Sara, Leon i Filip, dok su se Grebla i Dora pridružili kampu koji će se održati sutra. Ostvarili smo slijedeće rezultate:

Sara Šančić -57 kg u uzrastu do 13 godina ostvarila je pobjedu u prvoj borbi na ipon. Zatim u polufinalu izgubila na zahvat držanja. U borbi za broncu Sara je bacila na wazari i pobjeđuje na ipon zahvatom držanja i osvojila odlično 3.mjesto.

Leon Gorički -55kg u uzrastu do 15 godina bio je slobodan u prvom kolu, u drugom kolu gubi na wazari. Zatim u repasažu pobjeđuje iponom a u finalu repasaža ponovo gubi na wazari i završava natjecanje na 7.mjestu. Pohvala jer je sve borbe odradio odlično.

Filip Šipek -66kg u uzrastu do 18 godina u prvom kolu gubi na wazari nakon jedne izvrsne borbe. U repasažu prvo baca na ipon, a zatim  baca na wazari i zahvatom držanja osigurava si finale repasaža. U vrlo teškoj borbi baca na wazari par sekundi prije kraja i osigurava borbu za medalju. U borbi za broncu Filip nažalost vise nije imao dovoljno snage i gubi borbu na ipon. Na kraju osvaja 5.mjesto , a ja mu čestitam na fantastičnom danu i borbama u njemu novoj kategoriji.

Hvala mojim natjecateljima koji su bili super i odradili odličan turnir.

Trener:

 

Josip Šančić

Unesite svoj komentar:
Ime*
E-mail*
(neće biti prikazan)
   
Tekst komentara*